Ryhmät ja juhlat

Mustasaaressa on kotoisat puitteet ja saaristotunnelmaa monenlaisiin ryhmävierailuihin ja pienimuotoisiin juhliin.

Ryhmiä otetaan vastaan myös kesäkauden ulkopuolella toukokuussa ja elo-syyskuussa. Lauttakuljetukset kesäkauden ulkopuolella ovat tilausajoja ja niiden hinta määräytyy ryhmän koon mukaan.

Ryhmävierailuiden tiedustelut Mustasaaren toimistosta: mustasaari@evl.fi

Kokoukset ja virkistyspäivät

Kokouspaikka lauttamatkan päässä kaupungin sykkeestä

Mustasaari soveltuu monenlaisiin ryhmävierailuihin, kokouksiin ja virkistyspäiviin. Luonto rauhoittaa ja inspiroi. Saaren miljöö mahdollistaa hyvillä säillä kävelykokoukset ja rastityöskentelyn ulkona.

Lisäksi saari innostaa kokeilemaan uutta. Miltäpä kuulostaisi esimerkiksi grillailu kokouspäivän lomassa tai vaikkapa saunominen Mustasaaren puulämmitteisessä vuokrasaunassa päivän päätteeksi?

Kokouspakettimme ja -hintamme ovat edullisia. Räätälöimme kokouspaketin tarpeittesi mukaan. Ota yhteyttä, niin teemme tarjouksen.

Hyvä tietää

  • Autamme mielellämme ryhmävarauksen suunnittelussa. Kysy lisää toimistostamme!
    Sähköposti mustasaari@evl.fi tai puh. 09 2340 2590.
  • Saaressa on videotykki ja äänentoisto, joita voi varata ennakkoon ilmaiseksi tilavuokrauksen yhteydessä.
  • Saaren päärakennuksessa on avoin vierailijaverkko, jonka tiedot löytyvät päärakennuksen ilmoitustaululta.

Lasten saarisynttärit

Aarteen etsintää, uimaranta, eläimiä, luontoa, pelejä ja herkulliset juhlatarjoilut. Mustasaaren toimintakeskus tarjoaa hauskat ja virikkeelliset puitteet lasten syntymäpäiväjuhlille.

Mitä syntymäpäiväpaketti sisältää?

Syntymäpäiväpaketti sisältää lauttamatkat Taivallahdesta Mustasaareen ja herkulliset synttäritarjoilut. Lisäksi syntymäpäiväjuhlijat voivat osallistua aarteenetsintään! Saaressa on myös uimaranta ja leikkikenttä. Vanhemmat tai muut juhlien järjestäjät vastaavat ohjelmasta ja ovat vastuussa juhlijoista. Aikuisen valvojan tulee olla paikalla koko juhlien ajan.

Juhlatarjoilut

Synttärimenu suunnitellaan yhdessä päivänsankarin toiveiden mukaan. Tarjoiluissa otetaan huomioon ennalta ilmoitetut erityisruokavaliot.

Juhlat

Edulliset puitteet ja kartonomiljöö huolettomaan juhlaan

Saaren sisäiset lyhyet etäisyydet ja helppokulkuisuus mahdollistavat kaikkien vieraiden pääsemisen paikalle. Kaunis luonto, meren läheisyys ja leikkipaikka takaavat kaikenikäisten vieraiden viihtyvyyden. Saaressa on mahdollista kokeilla myös jotain uutta; grillipaikka, vuokrattava sauna ja matala hiekkaranta soveltuvat myös juhlijoiden käyttöön.

Hyvä tietää juhlia suunnitellessa

  • Tilojen mahdollisesta koristelusta omilla koristeilla tulee sopia etukäteen.
  • Saari on mahdollista vuokrata koko päiväksi yksityiskäyttöön.
  • Mustasaaren kappeli , venevaja ja Stidilodju-rakennuksen yläkerta ovat tunnelmallisia juhlapaikkoja. Halutessaan tilaisuuden voi järjestää myös telttakatoksessa tai luonnossa.
  • Mustasaaren keittiö räätälöi tarjoilut toiveittesi mukaan. Ulkopuolisen pitopalvelun tilaaminen saareen ei ole mahdollista. Saaren kylmäsäilytystilat ovat vain keittiömme käytettävissä. Saari on päihteetön.

Kysy lisää Mustasaaren toimistosta mustasaari@evl.fi tai 09 2340 2590.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Milloin kotieläimet tulevat saareen? Kaikki eläimet tulevat saareen heti sen avautuessa. Valitettavasti omia lemmikkejä ei saareen voi tuoda.

Missä on Mustasaaren lounaslista? Saariolosuhteista johtuen emme valitettavasti pysty julkaisemaan lounaslistaa.

Minulla on erityisruokavalio/allergia. Mistä tiedän, onko minullekin sopivaa ruokaa lounaalla? Suosittelemme ottamaan yhteyttä Mustasaaren toimistoon hyvissä ajoin, niin toimitamme ruokavaliotiedot keittiölle.

Voiko Mustasaaressa yöpyä tai järjestää leirejä? Mustasaareen voi tehdä ainoastaan päivävierailuja. Valitettavasti Mustasaaressa ei ole yöpymismahdollisuutta.

Onko saaressa punkkeja? Se on mahdollista, mutta tiedossamme on erittäin vähän havaintoja.

Miten ryhmävaraus kannattaa tehdä? Suosittelemme ottamaan yhteyttä toimistoomme mahdollisimman varhaisessa vaiheessa joko sähköpostitse tai puhelimitse. Teemme sen jälkeen tarjouksen.

Unohdin tavaran Mustasaareen. Minne voin ottaa yhteyttä? Kaikkia löytötavaroita säilytetään Mustasaaressa reilun vuoden ajan niiden löytymisestä. Niitä voi tiedustella Mustasaaren toimistosta.

Kuka voi tulla saareen? Kaikki ovat tervetulleita saareen. Saari on päihteetön, joten saareen ei voi tulla päihtyneenä tai päihteiden kanssa. Lemmikkieläimiä ei voi valitettavasti tuoda saareen.

Helsingin seurakuntayhtymä omistaa Mustasaaren. Miten se vaikuttaa saaren toimintaan? Saaren kappelissa järjestetään päivittäin hartaus tai sunnuntaina hartauden tilalla messu. Mustasaaren luonnosta löytyy hiljentymispisteitä.

Miten saareen pääsee? Saareen pääsee kätevästi lautalla. Sinne voi tulla myös omalla vesikulkuvälineellä. Vieraisvenelaituri sijaitsee liikennelaiturin vieressä ja kanoottien rantautumispaikka uimarannan läheisyydessä. Kaskisaaren puolella oleva silta toimii ainoastaan henkilökunta-, huolto- ja pelastussiltana. Lauttaliikenne tapahtuu Taivallahden kautta.

Mustasaaren toimintakeskus
Seurasaaren selkä
09 2340 2590
mustasaari@evl.fi

Sanna Parkkinen
Vs. toiminnanjohtaja 1.10.23-31.12.2024,
mustasaari@evl.fi
09 2340 2353